Oltiin Nokialla koko viikonloppu äiteellä, Frejsa matkasi mukana...
Autoon oksensi aikamoiset satsit, mutta perille kun päästiin, oli tyttö innoissaan. Ei pelännyt äitini koiraa, 4,5kk vanhaa Joiku-Poikaa :)
Kissoista tykkäsi kovasti, muttei kuitenkaan uskaltanut mennä pusimaan ;)

Joikua Frejsa alisti alusta asti. Kovasti oli hampaat näkyvillä, pihalla leikittiin, mutta sisällä varsinkin siellä missä nukuttiin, ei Joiku saanut tulla. Pari kertaa ihan kunnon välien selvittelyä, muuten ok.

Frejsa ihan selkeästi nautti maalla olosta, oli ihana nähdä se tosi iloisella tuulella. Muita ihmisiä Frejsa vielä välttelee, mutta Pekan viereen meni vaikken itse ollut vielä edes sängyssä.
Tällähetkellä kuitenkin minä olen ainoa joka saa vääntää Frejsan vaikka solmuun. En silti usko, että se näin jää, kunhan tytsy huomaa, että muihinkin ihmisiin voi luottaa.

Tänään, ennenkuin lähdimme, pesin  Frejsan. Frejsa ei kauheasti nauttinut, muttei kuitenkaan pistänyt liikaa hanttiinkaan, joten pesu meni ihan hyvin. Nyt nainen tuoksuu niin ihanalta kun laitoin ensin hilseshampoon ja sitten vielä helokkihoitoaineen. Tuli ainakin puhdas ja pörröinen koira :)

Frejsa nukkuu nyt mun vieressä, oli niin jännittävä viikonloppu. Ens vkl meneekin taas Nokialla, nyt jo varmaankin vähän vielä sujuvammin...

Tässä muutamat kuvat viikonlopulta:

Äidillä, ennen pesua
1996244.jpg

1996262.jpg

Pesun jälkeen:
1996252.jpg


Takasin kotona, väsyneenä:
1996255.jpg

Oli kyllä mukavaa olla vähän aikaa pois kotinurkista :)
Rentoutti kummasti... Huomenna taas paluu arkeen :(